KALĖDŲ ŠVENTĖ GIMNAZIJOJE

Gražiausios metų šventės – šv. Kalėdos – mūsų mokykloje buvo paminėtos įspūdingai. Dienos pradžią šventine romantine nuotaika užbūrė 1-4 kl. mokinių sukurtas  muzikinis- choreografinis spektaklis ,,Jonukas ir Grytutė“. Jis žiūrovus iš pilkos kasdienybės nukėlė į baltą, blizgančią, eglutėm kvepiančią pasaką, o čia, kaip ir turėtų būti prieš šv. Kalėdas, atsiranda pagalbininkai, vyksta stebuklai…

Mokinius ruošė choreografijos mokytoja Jūratė Tomkuvienė ir muzikos mokytoja Rita Radzevičienė.

Užsienio kalbų mokytojos Kristina Čiapienė, Jolanta Chludokienė, Edita Rumbutė, Irina Uždavinienė ir Tatjana Jančenko subūrė 2 – 6 klasių mokinius smagiam, kalėdinės dvasios pripildytam spektakliui „Zuikis Puikis“. Spektaklis sužavėjo publiką nuoširdžia vaidyba, išradingomis dekoracijomis ir kostiumais, melodingomis kalėdinėmis dainomis, kurias vaikai atliko anglų, vokiečių ir rusų kalbomis. „Zuikis Puikis“ tapo spektaklio trupės šventinė dovana mokyklos bendruomenei.

Po neilgos pertraukos vyko šventinis kalėdinis koncertas: skambėjo eilės, šoko, dainavo 1-6 klasių mokiniai ( mokyt. J. Tomkuvienė, R. Radzevičienė). Į pačias šv. Kalėdas žiūrovus nukėlė Juta Aliukonytė (5b kl.), padainavusi nuotaikingą dainą iš kino filmo ,,Vienas namuose“. Ieva Vinkevičiūtė (8b kl.) ir Ūla Tumėnaitė (6kl.) duetu atliko subtilią dainą apie draugus. Koncertą baigė Ūla, padovanodama muzikinį kūrinį.

Koncerto vedėjai padėkojo žiūrovams, dalyviams už šventinę nuotaiką ir palinkėjo gražių ateinančių švenčių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *