IŠVYKA Į DIDŽIĄJĄ BRITANIJĄ

Lapkričio 30 – gruodžio 2  įvyko dar viena turininga kelionė į Didžiąją Britaniją. IVG klasės mokiniai kartu su mokytojomis Jolanta Chludokiene ir Agne Avižieniene skrido susipažinti su Londono miesto įžymiausiomis turistų lankytinom vietom.

Pagalvoji apie Londoną ir  prieš akis nulekia miesto simboliu tapęs raudonas dviaukštis autobusas, aplink savitu ritmu gyvena žmonės, o pats miestas niekuomet nesnaudžia. Londonas tikrai paliks įspūdį kiekvienam. Tai vienas labiausiai lankomų miestų Europos žemyne. Jis žavus ir autentiškas tik jam vienam būdingomis ypatybėmis ir susiformavusia vietos kultūra. Raudonos pašto dėžutės, eismas kairiąja kelio puse,  monarchija, parlamento rūmai, Big Benas ir Londono akis – jau seniai tapo neatskiriamais šį miestą ir pačią šalį garsinančiais išskirtinumais.

Kaip galima nepamilti šio miesto, jeigu jis kviečia apsilankyti geriausiose pasaulio meno galerijose, įspūdinguose muziejuose, nostalgiją keliančiuose memorialuose? Veiklos Londone netrūksta niekam. Londonas pilnas renginių, parkų, kuriuose laisvalaikį leidžia įvairiausio amžiaus Londono gyventojai, keistų ir įdomių vietų, prekybos centrų, restoranų, kavinukių, parduotuvėlių ir visko, ką tik galėtumėte sugalvoti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *