STADIONO ATIDARYMAS

2021 metų gegužės 13 dieną buvo iškilmingai atidarytas Vilniaus Trakų Vokės gimnazijos stadionas. Atidaryme dalyvavo Vilniaus miesto savivaldybės mero pavaduotojas Valdas Benkunskas, mero pavaduotojo patarėja Gintarė Stakėnaitė, Vilniaus miesto savivaldybės Sporto ir sveikatingumo skyriaus vyriausiasis specialistas Saulenis Pociūnas, gimnazijos vadovai, mokytojai, mokiniai, bendruomenės atstovai.
Gimnazijos direktorė Genė Talačkienė padėkojo Vilniaus miesto savivaldybei už Trakų Vokės gimnazijos stadiono modernizavimą, kurio metu iš pagrindų buvo atnaujinta ir įrengta dirbtinės dangos futbolo aikštė, kamuolių gaudyklės, bėgimo takai su dirbtine danga, daugiafunkcės lauko aikštelės (krepšinio, tinklinio, lauko teniso), šuolių į tolį šuoliaduobė, sutvarkytas apšvietimas.
Mero pavaduotojas Valdas Benkunskas kalbėjo, kad aikštyno naujinimas reiškia, jog daugiau Trakų Vokės gimnazijos mokinių ir bendruomenės narių  turės galimybę užsiimti aktyvia sportine veikla komfortiškomis sąlygomis. Vilniaus miesto savivaldybė siekia užtikrinti kokybišką ir prieinamą sporto infrastruktūrą, skatina bendruomenę judėti, sportuoti, propaguoti sveiką gyvenseną.
Norintiems sportuoti naudotis naujuoju stadionu galima jau nuo šiandien. Moksleiviai, būrelių auklėtiniai ir vietos bendruomenės gyventojai turės deramas sąlygas sportuoti ir kokybiškai leisti aktyvų laisvalaikį.