Šeimos šventė

Saulėtą gegužės 19d. popietę, pusiaukelėje tarp Motinos ir Tėvo dienos, į Vilniaus Trakų Vokės gimnaziją skubėjo ne tik vaikai, bet ir mamytės bei tėveliai, močiutės ir seneliai, sesutės ir broliukai, nekantraudami ir jaudindamiesi šurmuliavo mokiniai. Po paskaitos tėveliams visi nekantriai laukė Šeimos šventės.

Visi žinome, kad šeima – tai artimi ir brangūs žmonės, tai tie, kuriuos mes mylim, iš ko imame pavyzdį, kam linkime gėrio ir laimės. Būtent šeimoje išmokstame šypsotis, būti atsakingi, rūpintis ir gerbti kitus. Šeima – tai mažas pasaulis, sukurtas meilės, o mokykla- tai antra šeima.

Norėdami išreikšti dėkingumą, meilę ir pagarbą tėveliams mokiniai padovanojo jiems įspūdinga koncertą. Tą dieną mokykla aidėjo nuo viena už kitą gražesnių dainų, šokių ir deklamuojamų eilių. Šauniai renginį vedė 8b klasės mokiniai Emilija Machalskaitė bei Eigirdas Korablikovas.

Visa tai darė renginį ne tik linksmą, įdomų, bet ir šiltą. Pasijutome kaip viena didelė šeima. Po koncerto skirstytis namo tėveliai neskubėjo, nes laukė visuotinis tėvelių susirinkimas.

Šventę rengti 8b klasės mokiniams padėjo lietuvių kalbos mokytoja Albina Korablikovienė ir 8b klasės aukletoja Rita Balčiūnienė.

Emilija Machalskaitė,

8b klasės mokinė