KALĖDINĖ IŠVYKA Į DUBURIŲ SODYBĄ

Gruodžio 23 d. 5b klasės mokiniai vyko į sodybą „Duburiai“, kurioje jų laukė stebuklais žibanti edukacinė programa „KALĖDŲ ANGELO SAPNAS“.
Atvykusius mokinius šiltai pasitiko sodybos šeimininkai ir iš karto pakvietė į diskoteką, kurią vedė profesionalus DJ. Pasilinksminę ir nusiraminę mokiniai susipažino su Advento vainiko paslaptinga istorija. Auklėtojos padedami, mokiniai žvakę prie žvakės, juostelę prie juostelės, šakelę prie šakelės dėliojo nuostabiai gražų vainiką, kurį papuošė obuoliukais, saldainiais, žaisliukais bei kankorėžiais. Po renginio vedėjos papasakotos jaudinančios istorijos, kuri privertė sustoti, apmąstyti, mintyse padėkoti savo mylimiems žmonėms, mokiniai toliau leidosi  į linksmybes: jie kūrė  spektaklį – pasaką „Žvaigždžių malūnas“. Spektaklis buvo išties be galo įdomus, neįprastas, pareikalavęs net fizinių jėgų. Po spektaklio mokiniai žaidė žaidimą „Diena ir Naktis“, kuris taip pat suteikė mokiniams daug emocijų ir džiaugsmo. Na, o po visų linksmybių pasirodė Kalėdų Senelis, kuris atnešė nuostabaus skonio, burnoje tirpstantį Kalėdinį pyragą su džiovintais vaisiais. Pasivaišinę pyragu ir spanguolių kisieliumi, mokiniai išbėgo į kiemą ir ten, degindami šaltąsias ugneles, atsisveikino su sodybos šeimininkais.
Kupini džiaugsmo, nuostabių įspūdžių, pavargę, bet laimingi grįžome namo laukti gražiausių metų švenčių – Kūčių bei šv. Kalėdų.

5b kl. auklėtoja Kristina Čiapienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *