TĖVAI MOKYKLOJE LAUKIAMI

Mokykloje labai svarbu šilti tarpasmeniniai santykiai, gera mokinių mokymosi motyvacija, todėl 1c klasės tėvai aktyviai įsitraukia į klasės bendruomenės formavimą, siekia būti lygiaverčiais ugdymo proceso partneriais.

Gruodžio 3 d. Gojaus mama edukatorė Alma Kasperavičienė vedė netradicinę dailės ir technologijų pamoką ,,Viskas iš vaškuolės“. Mokiniai sužinojo apie bičių gyvenimą, iš kur gaunamas medus, vaškuolės. Po to pirmokai iš vaškuolių gamino kalėdinius žaisliukus, žvakutes.

Gruodžio 13 d. Kristupo tėtis statybos projektų vadovas Almantas Seibutis vedė netradicinę pasaulio pažinimo pamoką ,,Namo statymas nuo brėžinių iki kambarių apstatymo baldais“. Pamokos metu mokiniai ne tik sužinojo kaip pradedamas ir kaip baigiamas statyti namas, bet susipažino su statybos vystytojo, statybos priežiūros vadovo, architekto, statybininko, mūrininko, stogdengio, langų, durų montuotojo, fasado šiltinimo meistro, dažytojo ir kitomis profesijomis. Mokiniai netgi galėjo pasimatuoti statybos vadovo šalmą.

Gruodžio 19 d. Mato tėtis vyr. seržantas Audrius Martinkus ir vyr. seržantas Genadijus Matušovas organizavo netradicinę pasaulio pažinimo pamoką ,,Apie Lietuvos kariuomenę“. Mokiniams labai patiko filmukas apie Lietuvos kariuomenę, organizuojama viktorina, kurios metu vaikai gavo prizus – kario atšvaitus. Seržantai pademonstravo, ką nešioja kario kuprinėje. Mokiniai galėjo pasimatuoti kario uniformą.

            Dėkojame tėveliams, kad pasidalino gerąja profesine patirtimi, įtakojo ugdymo procesą, formavo klasės bendruomenę, suteikė mokiniams daug gerų emocijų.

           Mokytoja       Virginija Poškaitė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *